• Pályázati beszámoló

    ESZA logó

Pedagógiai Program

A dokumentum .pdf formátumú, megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, ami innen letölthető. Ha a saját számítógépére szeretné menteni a dokumentumot, akkor használja a jobb egérgomb „Mentés másként” funkcióját:

Bemutatkozás:

Óvodánk a Bakonycsernyei Evangélikus Egyház által fenntartott, önálló igazgatású nevelési intézmény. 2000.augusztus 28-án kezdtük meg működésünket a Bakonycsernye, Rákóczi út 138. szám alatti épületben.

Két vegyes életkorú csoportunkban szakképzett óvodapedagógusok és dajkák dolgoznak. Óvodánkat igyekszünk természetes anyagokból készült bútorokkal, tárgyakkal berendezni, dekorálni, melyek a kreatív óvónőknek köszönhetően kellemes környezetet teremtenek a gyermekek számára. A csoportszobák mindegyikéhez saját öltöző és mosdóhelyiség tartozik. Az eszközfejlesztési tervnek megfelelően folyamatosan bővítettük óvodánk tárgyi felszereltségét.

Udvarunkon esztétikus fajátékok szolgálják a gyermekek mozgásigényének kielégítését. Igyekszünk a szűkebb illetve a tágabb környezetünk adta lehetőségeket kihasználni, sokat sétálni, kirándulni.

Alapvetőnek tartjuk, hogy a szülők érezzék minden dolgozó a gyermekéért tevékenykedik, akikben a szülők partnert, támaszt találnak, hiszen a cél közös, a gyermekek nyugodt, vidám, boldog, szeretetteljes élete.

Óvodánkba felekezeti hovatartozás nélkül várjuk a községünkből, illetve a környező településekről érkező gyermekeket.